Kategoriler
Proje Haberleri

Rengi Antalya’da peşin ödeme indirimi

Antalya’nın en büyük ilçelerinden Döşemealtı’nda, Karaarslan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rengi Antalya konut projesi, toplam 8 adet konut bloğundan meydana geliyor.

28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede, 426 adet daire mevcut. 12 de ticari alanın bulunduğu projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut büyüklüklerinin 83,5 metrekare ila 144 metrekare arasında değiştiği projenin Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Projenin yüzde 44’ü satıldı.

Rengi Antalya projesi fiyat listesi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 290 bin TL’den, projedeki 2+1 tipteki daireler 390 bin TL’den ve projedeki 3+1 tipteki daireler ise 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede liste fiyatı üzerinden yüzde 50 peşinat ile kalan kısım için 12 ay vade farksız taksit imkanı var. Peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirimden faydalanılıyor. Bankalardan yüzde 0,98 oranıyla konut kredisi kullanabilmek de mümkün.

Rengi Antalya konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı alanları var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye, açık otopark ve süs havuzu yer alıyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Rengi Antalya konut projesi, Çıplaklı Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1836. Sokak No: 3 Döşemealtı/Antalya adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili bilgilere numaralı telefondan ulaşılıyor.