Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Renova Evleri Çekmeköy projesindeki 10 adet ev için fiyatlar

Renova Evleri Çekmeköy projesindeki 10 konut için net 61,58 metrekarelik büyüklüğe sahip iki odalı ve bir salonlu daireler, 475 bin liradan, net 91,20 metrekarelik üç odalı ve bir salonlu daireler ise 699 bin liradan başlıyor. Konutlardan alınan KDV oranıysa yüzde 1 seviyesinde. İsmailoğlu Yapı tarafından hayata geçirilen projedeki dairelerin tapusu ve teslimi hemen gerçekleştiriliyor.

İnşaat çalışmaları tamamlanmış durumda olan projedeki evler, içerisinde ankastre beyaz eşya setiyle teslim ediliyor. Konut kredisi aracılığıyla satın alma işleminin gerçekleştirilebildiği projedeki evler, şehir manzarasını görüyor.

Renova Evleri Çekmeköy projesi nerede?

Proje içerisinde, yatay mimariyle inşa edilmiş durumda olan dört blok içerisinde 9 katlı 140 adet daireye yer veriliyor. Yukarı Dudullu semtinde inşa edilmiş durumda olan ve daire tesliminin hemen yapılmakta olduğu proje, Çekmeköy’deki 4 bin 869 metrekarelik arsa alanında bulunuyor. Anadolu Yakası’na konumlandırılan projenin içerisinde kapalı otopark da yer alıyor.

Toplu taşıma duraklarına yakın mesafelerde bulunan proje,  eğitim, AVM, hastane, sosyal ve sportif tesisleri çevresine alıyor.

Anaokulu, ilkokul, ilköğretim, okul, kolej, üniversite ve dil kursu gibi eğitim alanlarına yürüme mesafesinde yer alan proje; özel ve kamu hastanelerine, sosyal alanlara ve alışveriş merkezlerine yakın bir adrese konumlandırılmış durumda.

Metro ve otobüs duraklarını çevresinde barındıran proje, Ataşehir’e 7 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 20 dakikada ulaşım olanağı tanıyor. Proje, Yukarı Dudullu’da bulunuyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Açık ve kapalı otopark alanlarına sahip Renova Evleri Çekmeköy projesinde yeşil peyzaj alanı, çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunuyor.

Renova Evleri Çekmeköy projesi iletişim bilgileri

Proje, “Madenler Mahallesi, Kurukaya Sokak, No:14, Yukarı Dudullu – Ümraniye/İSTANBUL ” adresinde inşa edildi. Bağlantı yollarına, sanayi merkezlerine ve otogara kısa mesafelerde yer alan projenin detaylarına  “0 (542) 800 45 30” veya “444 5 639” numaralarından ulaşılabiliyor.