Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Renova Evleri Çekmeköy projesindeki kampanya sürüyor

Renova Evleri Çekmeköy projesindeki 10 dairenin satın alımına yönelik kampanya düzenlendi. İsmailoğlu Yapı tarafından inşa edilen projedeki evler için sunulan kampanya, devam ediyor.

Proje alanında 10 ev için indirim, devam ediyor. Projedeki dairelere, şehir manzarası eşlik ediyor. Anadolu Yakası’nda yer alan projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler, net 61,58 metrekarelik alana sahip.

Üsküdar ve Sultanbeyli’ye komşu Çekmeköy’de inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin net alanı, 91,2 metrekarelik değere sahip durumda.

Projedeki indirimli daire fiyatları

Yatay mimarili dört adet bloktan oluşan Renova Evleri Çekmeköy projesindeki iki odaya ve bir salona sahip dairelerin fiyatı 475 bin lira, üç odaya ve bir salona sahip dairelerin fiyatı ise 699 bin lira. Daire alımlarda istenen KDV oranı, yüzde 1 seviyesinde.

İsmailoğlu Yapı tarafından inşa edilen projedeki dairelerin anahtar ve tapusunun teslimi, hemen yapılıyor.

Renova Evleri projesinde neler var?

Toplu taşıma duraklarını çevresine alan proje, 9’ar katlı dört adet bloku içine alıyor. Bloklarda toplam 140 adet ev bulunuyor. Yukarı Dudullu semtindeki 4 bin 869 metrekarelik arsa alanında inşa edilen proje; eğitim, alışveriş merkezi, hastane, sosyal ve spor merkezlerinin de yakınında bulunuyor.

İçerisindeki açık otoparkın yanı sıra kapalı otoparka da sahip durumda olan projede, çocuk oyun alanları ve kamelyalar yer alıyor.

Projedeki ulaşım olanakları neler?

Yeşil peyzaj alanına sahip olan Renova Evleri Çekmeköy projesinden Ataşehir’e 7 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 20 dakikada gidilebiliyor.

Anaokulu, ilkokul, ilköğretim, okul, kolej, üniversite ve dil kursu ve benzer eğitim kuruluşlarını da çevresine alan proje, otogara da kolay ulaşım imkânı sunuyor. Proje, “Madenler Mahallesi, Kurukaya Sokak, No:14, Yukarı Dudullu – Ümraniye/İstanbul” adresinde bulunuyor.

Telefon: 0 (542) 800 45 30

Telefon: 444 5 639

Taşınmaz Haber