Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Renova Evleri Çekmeköy yüzde 15 indirim fırsatıyla satışta

Çekmeköy konut projesi İsmailoğlu Yapı firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi İstanbul İli,  Ümraniye İlçesi, Madenler Mahallesi’nde yer almaktadır. Renova Evleri Çekmeköy projesinde yer alan konutların satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Teslimlerin hemen yapıldığı projede ayrıca bir kampanya başlatılmıştır. Ümraniye konut projesinde satılık daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar, ödeme planı nasıl, kampanyanın detayları neler? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Çekmeköy konut projesi 4 bin 869 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Yaşamın başladığı konut projesinde toplam dört konut bloğu yer almaktadır. 9 katlı 4 adet konut bloğunda ise toplam 140 adet konut yer almaktadır.

Ümraniye konut projesinde satışları devam eden 2+1, 3+1 ve 5+2 tip dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesindeki daire büyüklükleri ise brüt 105 metrekare ile 249 metrekare arasında değişmektedir. Daire büyüklüğü detaylarına bakıldığında ise 2+1 tip daireler brüt 105 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 145 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 5+2 tip daireler ise brüt 249 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir.

İnşaat çalışmaları tamamlanmış durumda olan projedeki daireler, içerisinde ankastre beyaz eşya setiyle teslim edilmektedir. Konut projesinde açık otopark, kapalı otopark alanları yer almaktadır. Ayrıca Renova Evleri Çekmeköy projesinde yeşil peyzaj alanı, çocuk oyun alanları ve kamelyalar da yer almaktadır.

Renova Evleri Çekmeköy fiyatları ne kadar?

Çekmeköy konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları ise 981 bin TL’den başlamaktadır. Konut fiyatlarını ayrıntılı olarak incelediğimizde ise;

105 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 981 bin TL’den başlamaktadır.

145 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip konutların fiyatları 1 milyon 766 bin TL’den başlamaktadır.

249 metrekare brüt alana sahip 5+2 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 2 milyon 539 bin TL’den başlamaktadır.

Ümraniye konut projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca projede 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı da sunulmaktadır. Kampanya 5 adet 2+1, 10 adet 3+1 ve 5 adet 5+2 tip dubleks daire için geçerlidir. Başlatılan bu kampanya 30 Kasım 2021 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Renova Evleri Çekmeköy nerede yer alıyor?

Toplu taşıma duraklarına yakın mesafelerde bulunan proje, eğitim, AVM, hastane, sosyal ve sportif tesisleri çevresine bulunmaktadır. Ayrıca anaokulu, ilkokul, ilköğretim, okul, kolej, üniversite gibi eğitim alanlarına yürüme mesafesinde yer almaktadır. Proje özel ve kamu hastanelerine, sosyal alanlara ve alışveriş merkezlerine de yakın bir konumdadır. Konut projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 20 dakikada mesafededir. Madenler Mahallesi, Kurukaya Sokak, No:14, Yukarı Dudullu – Ümraniye / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0 542 800 45 30 veya 444 5 639 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version