Kategoriler
Proje Haberleri

Renova Evleri hemen teslim

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, İsmailoğlu Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Renova Evleri konut projesi, toplam 140 adet daireden meydana geliyor.

Blokların 8 katlı olarak tasarlandığı konut projesi, toplam 4 adet bloktan oluşuyor. Proje, toplam 4 bin 869 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 6+1 dubleks tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri brüt 105 metrekare net 61 metrekare, 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri brüt 145 metrekare net 91 metrekare, 6+1 dubleks tipteki konutların büyüklükleri ise brüt 260 metrekare net ise 165 metrekare arasında değişiyor.

Yapımı tamamlanan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Renova Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki konutlar 404 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki konutlar 562 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 6+1 dubleks tipteki konutların fiyatları ise 1 milyon 103 bin 571 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Satılık 121 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün. Kişiye özel ödeme planlarının yer aldığı konut projesinde, banka kredisi de kullanılabiliyor.

Renova Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde güvenlik, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, D-016 Şile Otoyolu ve Baraj Yolu arasında yer alıyor. Merkezi bir konumda inşa edilen konut projesi, Çekmeköy ve Necip Fazıl metro duraklarına yürüme uzaklığında.

Proje, Sancaktepe Eğitim Hastanesi ve Sancakpark AVM’ye de oldukça yakın bir noktada.

Renova Evleri konut projesi, Madenler Mahallesi, Kurukaya Sk. No: 18, 34776 Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0 549 827 46 75