Kategoriler
Proje Haberleri

Renova Evleri nerede yükseliyor?

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, İsmailoğlu Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Renova Evleri konut projesi, toplam 4 bin 869 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 140 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 6+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 daireler brütte 105 metrekare, 3+1 daireler brütte 145 metrekare, 6+1 teraslı dubleks daireler ise 260 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor. Konut projesindeki bloklar, 8 katlı olarak tasarlanmış durumda bulunuyor.

Renova Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 321 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 406 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Projede ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Renova Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde bazı sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, kameriye, açık otopark ve kameralı güvenlik gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Projede ısınma sistemi olarak ise merkezi sistem tercih ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yükseliyor.

Proje, Madenler metro durağına yürüme uzaklığında yer alıyor. Buna ilaveten eğitim, AVM, hastane, sosyal ve sportif tesislere de kolay ulaşılabilir bir yerde inşa ediliyor.

Renova Evleri konut projesi, Madenler Mah. Ünal Kalafat Cad. Kurukaya Sok. Şht. No: 14, Ümraniye/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 4445639 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.