Kategoriler
Proje Haberleri

Renova Evleri nerede

İstanbul iline bağlı bulunan Ümraniye ilçesinde Renova Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İsmailoğlu Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje göz dolduruyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan Renova Evleri projesi, beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı çeken alıcıların ilgisini çekiyor.

Bahsi geçen proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Site anlayışı içerisinde yaşama kazandırılmış olan proje konut sahiplerine huzurlu ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Söz konusu olan proje sekiz katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 140 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Çalışmaları tamamlanan proje konumu itibariyle de ilgi görüyor. Söz konusu olan proje Madenler Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Renova Evleri projesinde yer alan konutlar Kurukaya Sokak No:18’de inşa edilmiş vaziyette alıcılarını bekliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre şekillenmiş bir şekilde planlandı. Renova Evleri projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 5+1 daire tipinde inşa edildi. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 105,53 metrekare ile 249,3 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Renova Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve konut büyüklüklerine göre ücretlendirildi. Projede yer alan 2+1 konutlar 404 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 daire tipindeki konutlar ise 562 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 103 bin 571 TL’den başlıyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0549 827 46 75