Kategoriler
Proje Haberleri

Renova Evleri’nde kişiye özel ödeme

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, İsmailoğlu Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Renova Evleri konut projesi, toplam 4 bin 869 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Konut projesinde toplam 140 adet daire bulunuyor. 4 bloktan meydana gelen projedeki blokların hepsi 9’ar katlı. Konut projesinde 2+1, 3+1 ve 5+1 teraslı dubleks daire seçenekleri mevcut. Projedeki 2+1’ler 105 metrekareden başlayan büyüklüklerde, 3+1’ler 145 metrekareden başlayan büyüklüklerde ve 5+1 daireler ise 249 metrekareden başlaya büyüklüklerde tasarlanıyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Renova Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 21’ler 404 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 562 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 5+1 daireler ise 1 milyon 103 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede kişiye özel ödeme seçenekleri yer alıyor. Projede banka kredisi kullanarak da konut sahibi olabilmek mümkün.

Renova Evleri konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, kameriye, geniş peyzaj alanları ve kameralı güvenlik gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörü bulunan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu ulaşım olanaklarına da yakın bir noktada bulunan proje, Madenler metro durağına yürüme uzaklığında. Proje; eğitim, AVM, hastane, sosyal ve sportif tesislere yakın bir konumda hayata geçiriliyor.

Proje, D-016 Şile Otoyolu ve Baraj Yolu arasında konumlanıyor. Konut projesi, Sancaktepe Eğitim Hastanesi ve Sancakpark AVM’ye de kolayca ulaşılabilen bir noktada inşa ediliyor.

Renova Evleri konut projesi, Madenler Mah. Ünal Kalafat Cad. Kurukaya Sok. Şht. No: 14, Ümraniye/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 4445639 numaralı telefondan ulaşılıyor.