Kategoriler
Proje Haberleri

Reşadiye Vadi Evleri Kayseri satışları başladı

Reşadiye Vadi Evleri Kayseri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Kayseri Talas’ta bulunan proje RSC Mimarlık Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. Proje site şeklinde tasarlanan 4 adet villadan oluşmaktadır. Villalar 4,5 + 1 konut tipinden meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Reşadiye Vadi Evleri Kayseri projesi, site şeklinde tasarlanan 4 adet 4,5 artı 1 villadan oluşmaktadır. Satışa sunulan 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 150 metrekare olmaktadır. Ayrıca bina oturumu harici 230 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır. Bu bahçelerde meyve ağaçları, çam, ladin gibi nitelikli ağaçlar ile peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Güvenlikli olan sitede 16 adet kamera sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her bağımsız bölüme özel otopark alanı bulunmaktadır. Dairelerde Hilton banyo özellikli 3 adet banyo bulunmakla birlikte duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ankastre fırın, kiler, spot aydınlatma, vestiyer ve çamaşır odası gibi özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca zemin katta mutfak önü açık teras harici üst katta 3 adet balkon bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, geniş koridor, merdiven ve korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Reşadiye Vadi Evleri Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu proje Kayseri’nin Talas İlçesi Reşadiye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca site  doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte eczane, market, park ve sağlık ocağı gibi yerler yakın konumdadır. Şehir merkezine yakın doğayla iç içe bir yaşam olanağı sağlamaktadır. Tabiatla buluşturan bu proje özel fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Brüt 175 metrekare olan 4.5 artı 1 villaların fiyatları 3 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 941 11 96 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version