Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Resim İstanbul projesinde hemen tapu

İnşaatı tamamlanan Resim İstanbul projesindeki konutlarda, yüzde 0,64 oranlı 180 ay vadelerle ödeme planı oluşturuluyor. Sancaktepe’ye konumlandırılan projeden konut satın alan bir yıl ödeme yapmazken evlerin tapusu, hemen teslim ediliyor.

Aydos Ormanı’na komşu olan proje, 81 bin 433 metrekare büyüklüğünde arsa alanına sahip. Proje, 28 blok içerisinde toplam bin 394 daireyi içeriyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklara özel yüzme havuzu, açık hava sineması, kapalı basketbol sahası, cep sineması, squash, hamam, sauna bulunuyor. 

Resim İstanbul sosyal donatılar

Orman ve gölet manzarasının eşlik ettiği projedeki aktivite odalarında PlayStation, langırt, dart gibi oyunların yanı sora çeşitli turnuvalar düzenleniyor. Kafeteryanın, çocuk oyun odasının, basketbol sahasının, tenis alanının da bulunduğu projeye bisiklet yolları da eşlik ediyor.

Site alanına yürüyüş parkurlarının kurulduğu ve Ortadoğu Grup’un imzasının bulunduğu projede, çocuk oyun parkı ve kapalı basketbol sahası da yer alıyor.

Projedeki ev seçenekleri neler?

Fatih Mahallesi’ne konumlandırılan Resim İstanbul projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 66,93 metrekare büyüklüğü, 70,42 metrekare büyüklüğü ve 78,41 metrekare büyüklüğünde olmak üzre üç ayrı seçenekte sunuluyor. 

Otogara, havalimanına ve Kadıköy’e yakın mesafelerde bulunan projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 107,78 metrekare büyüklüğü ile 146,71 metrekare büyüklüğü arasında olmak üzre sekiz farklı alternatifle satışa sunuluyor.

Resim İstanbul projesindeki 3+1 ve 4+1’ler

E80 yolunun hemen yakınına konumlandırılan projedeki üç odalı ve bir salonlu konutlar, 164,69 metrekare büyüklüğü, 168,26 metrekare büyüklüğü ve 187,58 metrekare büyüklüğünde olmak üzre üç ayrı tipte bulunuyor.

Sancaktepe’nin merkezî bir konumunda yükselen projedeki dört odalı ve bir salonlu evler, 230,7 metrekare büyüklüğüne sahip. Projedeki konutlarda depo, Fransız tipi balkon, ebeveyn banyosu, çamaşır odası gibi alanlar da yer alıyor.

Projeye nasıl ulaşılır?

Adres: Fatih Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Caddesi, No. 8, Sancaktepe/İstanbul 

Telefon: 444 53 18