Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Resim İstanbul’da bahar kampanyası

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul ili Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde bahar aylarına özel kampanya başladı.

Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Resim İstanbul projesi üç etapta toplam 28 blok ve 1394 daireden meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört tip daire seçeneğinin yer alığı Resim İstanbul projesinde daire büyüklükleri ise 66 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.

Resim İstanbul’da yüzde 20 indirim

Resim İstanbul projesindeki kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 20 net indirim veya 60 ay sıfır faiz imkanı ile daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Resim İstanbul fiyatları ne kadar?

Yüzde 81,3’ü açık alanlara ayrılan Resim İstanbul projesinde satılık daire fiyatları 393 bin 900 liradan başlıyor 1 milyon 237 bin 250 TL’ye kadar yükseliyor.

Resim İstanbul sosyal alanları neler?

Resim İstanbul projesinde dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması gibi alanlar yer alıyor.

Resim İstanbul nerede?

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika mesafede yer alan Resim İstanbul projesi metro ile Üsküdar’a 24, Yenikapı’ya 34 ve Taksim’e de 44 dakikalık mesafede yer alıyor.