Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Resim Modern Kağıthane’de yüzde 20 indirim

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul, Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Resim Modern Kağıthane projesi de 15 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek olan konutta indirim kampanyasına destek veriyor.

Önce hükümet tarafından başlatılan KDV ve tapu harcı indirimi, ardından kamu bankalarının faiz indirimi ve sonrasında inşaat sektörünün öncü kuruluşları tarafından başlatılan kampanya ile konut satışlarında bir hareketlilik kazandırılmak istendi. Bu uygulamalar konutta hareketlilik kazandırırken bu hareketliliğe bir destekte Resim Modern Evleri projesinden geldi.

11 katlı 3 konut bloğundan meydana gelen Resim Modern Konutları projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 0.98 faiz oranı ile banka kredili olarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Toplam 355 adet dairenin yer aldığı Resim Modern projesinde peşin satın alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede vadeli satın alımlarda ise yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma imkanı da bulunuyor. 3 bin 104 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde inşa edilen Resim Modern projesinde ayrıca firma bünyesinde 48 ay vade ile ödeme fırsatı bulunmaktadır.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Resim Modern projesinde 1+1 ve 2+1 tipindeki daireler yer almaktadır. Projedeki dairelerin alanları ise 52 metrekare ile 92 metrekare arasında değişmektedir. Projede satılık daire fiyatları da 296 bin TL’den başlamaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği projenin 2019 yılı Aralık ayı içerisinde inşasının tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Resim Modern projesinde bir çok sosyal imkanlar yer alıyor. Bunlardan bazıları ise fitness center, kapalı yüzme havuzu, parti odası, misafir odası, müzik odası, bilardo salonu, sinema salonu, sauna, toplantı odası gibi alanlardır.

Tel: 0212 296 01 03