Kategoriler
Proje Haberleri

Resim Modern ne zaman teslim edilecek?

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçirilen Resim Modern konut projesi, toplam 3104 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 blokta 335 konuttan meydana gelen projede, 1+1 tipte ve 2+1 tipte konutlar mevcut. Konut projesindeki 1+1 daireler 52 metrekare ile 72 metrekare arasında, 2+1 daireler ise 80 metrekare ile 92 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Resim Modern konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 284 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 5 peşinat vererek 48 aylık şirket finansmanı sağlayabilmek mümkün. Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 70’i satılmış durumda.

Resim Modern konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, restoran, sinema ve kapalı otopark mevcut.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje; Beşiktaş-Kağıthane Tüneli’ne 2 kilometre, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Durağı’na 3 kilometre, E-5’e 1 kilometre, Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay hattına 3 kilometre, Tem Okmeydanı-Hasdal Bağlantı Yolu’na 6 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 8 kilometre ve Fatih Sultan Köprüsü’ne ise 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Metrobüse 10 dakikalık mesafede inşa edilen konut projesi, Çağlayan Adliyesi ve Perpa’ya oldukça yakın bir konumda hayata geçiriliyor. Proje, hastanelere ve AVM’lere de çok yakın.

Resim Modern konut projesi, Talatpaşa Mah. Kirazlıyurt Sok. No: 33, 34400 Kağıthane/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 296 01 03 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.