Kategoriler
Proje Haberleri

Retro City Burdur satışları devam ediyor

Konut projesi Burdur İli Merkez, Armağan İlci Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Retro City Burdur projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Armağan İlci Mahallesi, Feslikan Sokak üzerinde yer alan 7000 metrekarelik arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa alanı üzerinde yükselen konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları 5 katlı olarak tasarlanmıştır.

Retro City Burdur projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise; 3+1 tip daireler brüt 145 metrekare, 4+1 tip daireler ise 175 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projede yer alan dairelerde kombi, ankastre set ve cam balkon mevcuttur. Aynı zamanda göl manzarasına da sahiptir. Üstelik konut projesinde, 400 metrelik koşu ve yürüyüş parkuru, göl manzaralı kamelyalar yer almaktadır. Basketbol ve voleybol sahası gibi sosyal alanlar bakımından da oldukça zengindir. Daire başına düşen 3 adet dikili ağaç düşen projede, çift kat ısı yalıtıma sahip daireler bulunmaktadır.

Retro City Burdur Fiyatları Ne Kadar?

Burdur konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 680 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler, 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

4+1 tip 175 metrekare brüt alana sahip olan daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Burdur konut projesi, Armağan İlci Mahallesi’nde lüks konsept ve tasarımı ile hayata geçirilen bir projedir. Göl manzaralı dairelere sahip  proje, Karacalar, Feslikan ve 204. Sokağın çevrelediği bir sitedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı almak için 0532 480 07 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

 

Exit mobile version