Kategoriler
Proje Haberleri

Reverans Rezidans daireleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Reverans Rezidans projesi, İstanbul’da hayata geçmiş olan en yeni rezidans projeleri arasındadır. 5 + 2, 3 + 1 ve 2 + 1 daire seçeneklerine sahip olan bu proje, konfor ve güvenliğin ön planda olduğu bir projedir. Erkek ve kadınlar için ayrı ayrı Türk hamamları, saunalar ve spor salonları oldukça iyidir. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzları da özellikle dikkat çekmektedir.

Bununla beraber tüm daire sakinlerinin faydalanabildiği kapalı otopark hizmeti ile araç güvenliği sağlanmaktadır. Ayrıca hırsız alarmı, güvenlik personeli ve kamera sistemi ise site alanının güvenliğini sağlamaktadır. Dairelerde 1. sınıf kaliteli çelik kapı, görüntülü diyafon sistemi, ADSL altyapısı, spot aydınlatmalar ve ankastre fırın da mevcuttur.

Isıcam pencereler dolayısıyla daire sıcaklıklarının 4 mevsim boyunca korunabilmesi mümkündür. Ayrıca ses yalıtımı ise sakinlerin konforunu artırabilen başka bir özelliktir. Jeneratör ve su deposu donanımına sahip olan bu binalar, elektrik ya da su kesintilerinden etkilenmemektedir. Yangın afetinin ortaya çıkması durumunda devreye giren yangın alarmı ve yangın merdivenleri de rezidans sakinlerinin can güvenliği için en önemli detaylar arasındadır.

Reverans Rezidans nerededir?

Bu projenin yükseldiği arazi, İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde yer alan Sultançiftliği Mahallesi’nedir. Gülşen Sokak’ın yanında bulunan Hürriyet Caddesi üzerindeki rezidans daireleri, pek çok anaokuluna, camiye ve alışveriş merkezine yakın mesafede olmaktadır. Ayrıca Sultançiftliği’nin en yeşil alanlarından olan Taşdelen Ormanı’na ise proje alanından yürüyerek ulaşmak mümkündür.

Ali Ahmet Camii, Çekmeköy Muhttin ve Fatma Tatar Alemdağ Devlet Hastanesi, Kardiyum AVM, Şok, Migros ve Taşdelen Konakları, Reverans Rezidans dairelerine oldukça yakındır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satışa çıkmış olan dairelerin fiyatları ve büyüklükleri şu şekildedir:

  • 5 + 2 daireler: Brüt 240, net 200 metrekare – 1.499.000 TL
  • 3 + 1 daireler: Brüt 170, net 120 metrekare – 849.000 TL
  • 2 + 1 daireler: Brüt 115, net 95 metrekare – 749.000 TL

Ayrıca Reverans Rezidans satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler de olabilir. Bunun için, 0 (553) 404 04 04 numarasını aramak mümkündür.