Kategoriler
Proje Haberleri

Revillage Ege 001 satışları başladı

Revillage Ege 001 projesi lüks mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Muğla Milas’ta bulunan proje Mim İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Eşsiz müstakil bir yaşam sunan taş malikâne 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ege köyünde eşsiz müstakil bir yaşam sunan taş malikâne 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 konutun büyüklüğü brüt 283 metrekaredir. Ayrıca bu konutun net büyüklüğü ise 226 metrekare olmaktadır. Projede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca hidrofor, kablo TV, uydu ve su deposu birçok özelliğe sahiptir. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kendinize özel 1770 metrekare bir alan içerisinde özel bir bahçe, iç avlu ve kaya teraslar yer almaktadır. Bunun yanı sıra müstakil açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Konut Amerikan mutfak modeline sahip olmaktadır. Bunun içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Konutta 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Klima, şömine ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır.

Revillage Ege 001 konumu ve fiyatları hakkında

Revillage Ege 001 projesi, Muğla’nın Milas İlçesi Çiftlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konut doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Muğla Merkeze 84 kilometre, Bodrum’a 45 kilometre, Marmaris’e 114 ve İstanbul’a 677 kilometre uzaklıktadır.
Satışa sunulan brüt 283 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 taş malikânenin fiyatı 3.050.000 TL’dir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 217 03 30 veya 0 (546) 217 03 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version