Kategoriler
Proje Haberleri

Revillage İda 0-18 Farklı Konseptiyle Hayat Buluyor

Bambaşka bir proje hayata geçiyor. Bayramiç’in yemyeşil köyü Çırpılar’da, bir dere kenarında Revillage İda 0-18, ilk köy projesi olmaya hazırlanmaktadır. Konut projesi, Çanakkale İli, Bayramiç İlçesi, Çırpılar köyünde hayata geçirilmektedir. MİM İnşaat A.Ş. İnşaat firması tarafından inşa edilen proje, “Self Housing” sistemi ile hayata geçiriliyor.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Çırpılar Köyü üzerinde yer alan 6000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 18 adet 2+1 loft bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Bunun yanı sıra dairelerde taş ve ahşap malzemeler kullanılarak yeni bir köy mimarisi oluşturulmaya çalışıldı. Aynı zamanda her bahçe tipine özel olarak hobi bahçeleri, köy fırınları, hobi atölyesi gibi detaylar oluşturuldu.

18 adet loft dairelerden oluşan Revillage İda 0-18 köy projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 112 metrekare ile 121 metrekare arasında değişmektedir.

Revillage İda 0-18 Daire Fiyatları Ne Kadar?

Çırpılar köy projesinde yer alan loft daireler özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Haziran 2022 tarihinde bitimi planlanan dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 112 metrekare büyüklüğündeki 2+1 loft daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

121 metrekare brüt alana sahip 2+1 loft daireler ise 980 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Kazdağları’nın zirvelerine kadar uzanan yürüyüş yolları, dereleri ve eşsiz oksijeni ile dikkat çekmektedir. Çırpılar Köyü projesi konum gereği Çanakkale Merkeze 100 km uzaklıktadır. Aynı zamanda Asos’a 100 km, Bozcaada’ya 75 km mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0286 217 03 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…