Kategoriler
Proje Haberleri

Revizyon Yapı Moda Evleri Üngüt’te yükseliyor

Revizyon Yapı & Gayrimenkul firması tarafından Onikişubat konut projesi hayat bulmaktadır. Revizyon Yapı Moda Evleri Konut Projesi Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Üngüt Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje tamamlanmak üzere olup, daire satışları devam etmektedir.

Kahramanmaraş’ın en güzel konumu olan Üngüt merkezde hayata geçirilen proje, Onikişubat ilçesinde yer alıyor. Kahramanmaraş konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Onikişubat İlçesi, Üngüt Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje 9 katlı 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Revizyon Yapı, estetik, kalite ve güven hususlarını merkezde tutarak, insan yaşamında verdiği değeri bütün projelerinde göstermektedir.

Revizyon Yapı Moda Evleri konut projesinde daire tipleri 4+1 tip konutlardan meydan gelmektedir. Daireler brüt 255 metrekare, net ise 185 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda dairelerin cepheleri açık ve son derece ferahtır. 1.sınıf işçilik ve malzeme kullanılarak faaliyet gösteren proje, ev sahiplerini bekliyor.

Konut projesi, modern bir mimari yapıya sahip, şık ve ergonomik merkezi konumunda yer almaktadır. Aynı zamanda Revizyon Yapı güvencesi ve tecrübesiyle deprem yönetmeliğine uygun dairelerden oluşmaktadır.

Revizyon Yapı Moda Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Kahramanmaraş Onikişubat konut projesinde yer alan konutların fiyatları özel fiyatlarla sahiplere sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden konutların fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda özel fiyatlarla satışa sunulan dairelerin satışlarında firma avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Proje Nerede Bulunuyor?

Revizyon Yapı Moda Evleri  konut projesi Üngüt Mahallesinde, Onikişubat/Kahramanmaraş adresinde yer almaktadır. Proje konumu itibari ile Üniversite mevkine yakın bir konumda yer almaktadır. Aynı zamanda proje toplu taşımalara ve sosyal alanlara da yakın konumdadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0344 235 18 31 ve 0532 587 52 87” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız