Kategoriler
Proje Haberleri

Reyhan Konakları Büyükçekmece satışları başladı

Reyhan Konakları Büyükçekmece projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Okpor İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 normal daireler ile 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 normal daireler ile 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare ile 168 metrekare olmaktadır. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 252 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve uydu gibi özelliklere sahiptir. Mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Reyhan Konakları Büyükçekmece konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olan bu konutlar park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Toplu taşıma araçları olarak minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Reyhan Konakları Büyükçekmece fiyatları ne kadardır?

Reyhan Konakları Büyükçekmece projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 252 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı ise 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik bu projede topraktan satış avantajları mevcuttur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (850) 222 38 30 veya 0 (543) 602 71 59 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…