Kategoriler
Proje Haberleri

Reyyan Evler Akkent Mahallesi’nin ilk akıllı dairelerinden oluşuyor

Gaziantep – Akkent satılık daire seçenekleri arasında önemli bir yeri olan Reyyan Evler Akkent projesi dikkat çekiyor. Projenin en önemli farklılığı, Akkent Mahallesi’nde yükselen ilk akıllı dairelerden oluşmasıdır. 3 + 1 odaya sahip olan bu dairelerin ölçüleri brüt 200 metrekare – net 171 metrekaredir. Akıllı ev sistemine entegre olması dışında konutların pek çok özelliği vardır. Çelik dış kapı, MDF iç kapılar, yerden ısıtma sistemi, yalıtımlı duvar ve pencereler bunların başındadır.

Ayrıca site özellikleri de bir o kadar gelişmiştir. Sitede araç yıkama alanı, kurban bayramları için tasarlanmış kesim alanı, kapalı otopark ve yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik yeşil alan mevcuttur. Bununla birlikte spor yapmaktan zevk alanlar için futbol sahası ve basketbol sahası da bulunmaktadır. Daire misafirlerinin araçları için ayrı bir otopark alanının bulunması dışında, site içi 7 / 24 kamera gözetimindedir. Site girişinde ise kumandasız açılmayan bariyer vardır.

Reyyan Evler Akkent Mahallesi’nin neresinde bulunur?

Özaytaç Group kalitesi ile gerçekleşmiş olan proje, Gaziantep – Şahinbey’in en güzel projelerindendir. Dairelerin konumu ise Akkent’in tam merkezinde yer alan 134012. Cadde’dedir. Ayrıca bu konum çevre yoluna, Akkent Sağlık Kabini’ne ve çok sayıda eğitim kuruma kısa mesafelidir. Örneğin Ali Tiryakioğlu Anadolu Lisesi, Bağlarbaşı Anadolu Lisesi, Mavikent Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mennan Usta Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi sadece 3 – 5 dakikalık mesafede bulunur.

Ayrıca konutların çevresinde BİM, Şok, A 101, Sembol Market ve Cergibozanlar Market şubeleri mevcuttur. Akkent Meydan Tramvay İstasyonu başta olmak üzere pek çok durağa ulaşım ise çok kısa sürmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Reyyan Evler Akkent satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 1 milyon TL’den başlamaktadır. Daire seçenekleri krediye uygundur. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi almak da mümkündür. Bunun için ilgili iletişim numaraları şunlardır:

  • 0342 220 73 42
  • 0532 325 90 07