Kategoriler
Proje Haberleri

Reyyan Evleri Akkent satışları devam ediyor

Reyyan Evleri Akkent lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Gaziantep Şahinbey’de bulunan proje Özaytaç Group tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında ultra lüks 3,5 artı 1 akıllı daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje kapsamında ultra lüks 3,5 artı 1 akıllı daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 171 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi mevcuttur. 7/24 aktif kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye 1 araçlık kapalı otopark ve misafir otoparkı mevcuttur. Ayrıca araç yıkama istasyonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra futbol ve basketbol sahası, toplantı ve taziye odası ve oyun parkı bulunmaktadır. Projede açık peyzaj alanı mevcuttur. Ayrıca 3500 metrekarelik araç girmeyen yeşil alan ve yürüyüş parkurları yer almaktadır. Dairelerde görüntülü diafon sistemi ve android sistem bulunmaktadır. Ortak alan ve asansörün tamamı için elektrik sistemini besleyecek jeneratör sistemi bulunmaktadır. Banyo fayanslarında seramik kullanılmaktadır. Akıllı daire özellikleri içerisinde; aydınlatmalarda açma ve kapama kontrolü yapılmaktadır. İklimlendirme ve su açma ve kapama kontrolü yapılmaktadır. Ayrıca güvenlik ve alarm izleme, yüz tanıma sistemi ve yangın alarmı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra duşakabin, çamaşır odası, vestiyer ve ayakkabılık gibi birçok özellik yer almaktadır. 

Reyyan Evleri Akkent konumu ve fiyatları hakkında

Reyyan Evleri Akkent projesi, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Akkent Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Projede lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan, brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca farklı kat ve cephelerde daireler mevcuttur. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 220 73 42/0 (342) 230 41 37 veya 0 (532) 325 90 07 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…