Kategoriler
Proje Haberleri

Reyyan Villas 3 satışları başladı

Reyyan Villas 3 projesi eşsiz deniz manzarası ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli Başiskele’de bulunan proje Reyyan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.036 metrekarelik alan üzerine kurulu farklı 2 tip olmak üzere 13 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5.036 metrekarelik alan üzerine kurulu farklı 2 tip olmak üzere 13 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 246 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 292 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca villalarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendisine ait özel müstakil havuzu ve geniş bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca tüm villaların salon, mutfak, yatak odası ve çocuk odası denize bakmaktadır. Bunun yanı sıra tüm villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca banyo içerisinde duşa kabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Klima, mutfak doğalgazı, spot aydınlatma, çamaşır odası ve şömine gibi birçok özellik yer almaktadır. Tüm villaların salon, mutfak, hol ve yatak odalarında asma tavan olacaktır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, banyo, merdiven ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Reyyan Villas 3 konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Barbaros Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutların tamamı eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Bunun yanı sıra doğa, havuz ve şehir manzarası da bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise toplu taşıma araçlarından dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Reyyan Villas 3 fiyatları ne kadardır?

Reyyan Villas 3 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 246 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatları 4 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 292 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatları ise 5 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 328 04 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version