Kategoriler
Proje Haberleri

Rhythm Talas satışları devam ediyor

Kayseri’de inşaat sektörüne farklı bir soluk getiren Demirgüç İnşaat bölgede bir yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği proje Kayseri’nin Talas İlçesi, Mevlana Mahallesi’ndedir. Talas’da inşa edilen projenin adı ise Rhythm Talas adı verildi. Peki projede kaç tip daire bulunuyor? Dairelerin fiyatları ne kadar? Projenin teslim tarihi belli oldu mu? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Talas, anayurt Caddesi üzerindeki arazi alanı üzerinde yükselen proje 15 katlı tek konut bloğundan meydana geliyor. Her katın 4 adet dairenin yer aldığı projede 2+1 daireler yer alıyor. Ayrıca konut bloğunun en üst katında ise 3+1 dubleks daireler bulunmaktadır.

İnşaatı devam eden projenin hemen doğusunda ise yine aynı firmaya ait iş merkezi yer alıyor. İş merkezinin de inşaat çalışmaları devam ediyor.

Konut projesinde iki farklı daire tipine yer veriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 dubleks tip daire seçenekleri yer alıyor.

Peki dairelerin büyüklükleri ne kadar? Dairelerin büyüklükleri tipine göre farklılık göstermektedir. En küçük daire alanı 90 metrekaredir. En büyük daire alanı ise 180 metrekaredir.

Dairelere birer birer baktığımızda ise 2+1 dairelerin büyüklüğün 90 metrekare olduğu görülüyor. 3+1 dubleks tip dairelerin büyüklükleri brüt olarak 180 metrekaredir. 3+1 dubleks tipindeki konutların büyüklükleri ise net olarak ise 130 metrekaredir.

Rhythm Talas fiyatları ne kadar?

Demirgüç İnşaat firmasının yeni projesi olan Rhythm Talas projesinde daire satışları başladı. Peki daire fiyatları ne kadar?

Talas konut projesindeki brüt 90 metrekare alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 350 bin TL’den başlamaktadır.

Dubleks olarak tasarlanan brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dubleks tip dairelerin fiyatları ise 440 bin TL’den başlıyor.

Mevlana Mahallesi’nde yer alan arsa üzerinde yer alan projede tek konut bloğundan meydana geliyor.

Rhythm Talas teslim tarihi

Peki konut projesi ne zaman bitecek? Daire sahiplerine ne zaman dairelerine oturabilecekler? Talas konut projesinin 30 Aralık 2022 tarihinde bitirilmesi planlanmaktadır. Böylece daire sahipleri de 2020 yılının başında kendi konutlarına oturabilecekler. Projede çocuk oyun alanları, açık otopark, dinlenme alanları gibi bir çok alan yer alıyor.

Konut projesi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz 0352 224 81 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için lütfen tıklayınız.

Exit mobile version