Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Rinnova İncek başlıyor

Prokar Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi’nde hayata geçirilen Rinnova İncek projesinde çalışmalar başladı.

Toplam 33 adet villanın bulunduğu Rinnova İncek projesi 25 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor.

Tamamı 368 metrekare büyüklüğe sahip 33 adet villadan meydana gelen Rinnova İncek projesi İncek Mahallesi’ndeki 3035. Cadde üzerinde yer alıyor.

2019 yılı İlk çeyreğinde tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi beklenen Rinnova İncek projesinde her villaya ait özel bahçesi yer alıyor. Akıllı Ev Sistemleri ile donatılan Rinnova İncek projesinde aydınlatmadan doğalgaz arızasına kadar bir çok şeyi kontrol etme fırsatı sunuluyor.

Rinnova İncek projesi Panora AVM’ye 14 km, TED Koleji’ne 9 km, Atılım Üniversitesi’ne 3 km, Ufuk Üniversitesi’ne 4 km, Çayyolu Güven Hastanesi’ne 10 km, Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi’ne ise 6 km mesafede yer alıyor.

Rinnova İncek projesinde en düşük villa fiyatı 1 milyon 825 bin TL’den başlarken en yüksek villa fiyatı ise 2 milyon 100 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Tel: 0312 439 70 33