Kategoriler
Emlak Magazin

Rita Ora Bodrum’da 5 milyon lira değerinde villa satın aldı

Rita Ora, Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’da yeni bir ev satın aldı. Toplam değeri 5 milyon lirayı bulan evin daha önce şarkıcı ve söz yazarı tarafından tatile geldiği Bodrum’u sevmesi nedeniyle alındığı belirtildi.

Rita Ora, Bodrum’un havasını değiştirecek

Muğla’nın Bodrum ilçesine talep hem yerli hem de yabancılar arasında artmaya devam ediyor. Dünyaca ünlüleri yaz mevsiminde ağırlamaya devam eden Bodrum, cennet yüzünü göstermeye devam ettikçe beğeni listesine eklendi. Daha önce Türkiye’ye ziyarete geldiği bilinen manken Kate Moss’un ardından Rita Ora’da yüzünü Bodrum’a çeviren ünlülerden oldu. Arnavut kökenli, İngiliz şarkıcı Rita Ora, artık tatillerini Yalıkavak’ta değerlendirmeye gelecek. Evin döviz karşılığında 650 bin dolara mal olduğu açıklanırken; şarkıcı villa tipini tercih etti. Kendisi gibi daha önce Türkiye’ye gelen kardeşi Elena Ora ise geçtiğimiz yaz Bodrum’daki bir otelde bir haftalık detoks kampına girdiğini duyurmuştu.

Kampa gelen ünlüler kalıcı oluyor

Rita Ora, kardeşi Elena Ora’nın beğenisiyle birlikte villa satın almaya karar verdi. Bodrum’un Yalıkavak bölgesini tercih eden Ora, Kate Moss’un izinden gidiyor. Manken Kate Moss’un da daha önce sıklıkla Türkiye’ye seyahat ettiği ve Bodrum’da detoks kamplarına katıldığı bilinmektedir. Bu kampın günlük değeri 6 bin TL olarak aktarıldı. Yeni ev satın aldığı öğrenilen şarkıcının Türk hayranları ise durum karşısında son derece heyecanlı. Bodrum’a hareket katmaya gelen ünlüler, ardından pek çok hayranı da bölgeye çekmeye yarıyor.