Kategoriler
Proje Haberleri

Ritim Residence lansman fiyatlarıyla satışta

Ritim Residence projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bignaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.111 metrekarelik arsa üzerinde 1 blok ve 64 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1 ara kat ve dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.111 metrekarelik arsa üzerinde 1 blok ve 64 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1 ara kat ve dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 93 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 57 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hamam, sauna, spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, park ve tutamak bulunmaktadır.

Ritim Residence konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ritim Residence fiyatları ne kadardır?

Ritim Residence projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca projeye özel kredi anlaşmaları yapılmaktadır. Brüt 93 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 465.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 438 59 15 veya 0 (532) 100 56 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…