Kategoriler
Proje Haberleri

Riva Residence Seyhan satışları başladı

Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan projenin Vurankaya İnşaat ve Gayrimenkul güvencesiyle satışı başladı. Proje sayesinde tüm Adana halkı gözlerini Seyhan’a çevirdi. Riva Residence Seyhan projesinin iç ve dış imkanları alıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Bu yüzden satışları hızla devam ediyor. Reşatbey Mahallesi’nde bulunan projenin çevresel imkanları da almayı düşünenlerin gözünden kaçmıyor. Tam bir aile evi denebilecek bu projeye olan talep arttı. Akıllı ev düzeni kurulan bu evler, Şehir manzarasına sahip ve oldukça merkezi. Projenin ön satışları başladı.

Riva Residence projesi özellikleri nelerdir?

Öncelikle projenin oldukça büyük olanakları vardır. İlk olarak girişte sizi resepsiyon karşılar. Binalarda 2+1 tek tip daire mevcut. Ek olarak farklı kat ve cephe seçenekleri mevcut. Modern ve akıllı ev sistemlerinin tercih edildiği bu daireler oldukça kullanışlı. Lake ve ahşap kaplamaların kullanıldığı mutfak dolapları evlerin tercih edilme sebeplerinden. Evin içerisinde vestiyer dolabı, giyinme odası dolabı ce çamaşır dolabı mevcut. Ayrıca banyo ve Hilton lavabo modelleri de oldukça dikkat çekici. Bunun yanı sıra evin kullanım alanını arttırmak için ergonomik sürgülü kapılara da projede yer verilmiş. Odalarda dekoratif niş detayları mevcut. Bunun dışında klima tesisatı alt yapısı ve temper camlı duşa kabin de mevcut. Mutfakta ankastre set ( fırın, ocak, davlumbaz) detayları kullanılıyor. Islak mekanlar için su yalıtımı da var. Riva Residence Seyhan projesinde gizli LED ve spot aydınlatmalara da yer verilmiş.

Projenin Dış Mekan Olanakları Nelerdir?

Riva Residence Seyhan projesi Adana’nın son dönemlerdeki gözde projelerinden. Bunun en temel sebebi de dış mekan imkanları. Ek olarak Riva Luxury otel ile entegre olması da birçok imkanı yanında getiriyor. Housekeeping, teknik servis ve resepsiyon imkanları alıcıları cezbediyor. Ayrıca oda servisi, fitness ve kuru temizleme gibi birçok seçeneği de ayağınıza getiriyor. Bunun yanı sıra parti ve organizasyonlarınız için ayrılan alanlar, ortak çalışma ve toplantı salonlarıyla genç ve dinamik ruhu tetikleyen bir proje. Açık ve kapalı otopark, 7/24 güvenlik ve full kullanım jeneratör imkanlarıyla da alıcıları çekiyor.

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre fiyatlar değişmektedir. Projenin satış fiyatı krediye uygun bir şekilde 110 metrekare 2+1 tip daireler 700.000 TL’den başlamaktadır. Kişiye uygun ödeme imkanları da mevcuttur.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0272 213 13 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine için tıklayınız

Exit mobile version