Kategoriler
Proje Haberleri

River City 3 Karasu Projesinde Yaşam Başladı

Sakarya İli, Karasu İlçesi, Yeni Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Emre Filizdanoğlu İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. River City 3 Karasu konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Sakarya konut projesi Yeni Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 4 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunların yanı sıra proje, doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Proje sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde yüzme havuzu, sosyal faaliyet alanları, yürüyüş alanları, spor salonu, çocuk parkı yer almaktadır. Aynı zamanda yaz-kış bekçisi, 24 saat güvenlik kameraları ve cafe, market gibi olanaklara da sahiptir.

River City 3 Karasu konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler, brüt 95 metrekare büyüklüğündeki alana sahiptir.

River City 3 Karasu Daire Fiyatları Ne Kadar?

Sakarya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 250 bin TL’den başlamaktadır. Proje, Haziran ayına özel kampanya ile çok özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Sakarya konut projesi en iyi lokasyonda, Sakarya Nehri’ne sıfır, denize ise yürüme mesafesinde yer almaktadır. Aynı zamanda doğa ile içe olan proje, ihtiyaç duyulan her alana da yakın bir konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0536 372 72 32 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…