Kategoriler
Proje Haberleri

Rmz Yapı Beyzade Konakları 2 satışları başladı

Rmz Yapı Beyzade Konakları 2 projesi Rmz Yapı firması tarafından inşa edilecektir. Ancak daire satışları ise şimdiden başlamış durumdadır. Konut projesi Malatya İl, Yeşilyurt İlçesi, Tecde Mahallesi’nde inşa edilecektir. Satışların başladığı Tecde konut projesinde inşaat çalışmalarına ise Mayıs ayı içerisinde başlanması planlanmaktadır. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Tedce Mahallesi civarında yer alan arsa alanı üzerinde proje hayata geçirilecektir. Konut projesi 3 adet konut bloğundan oluşmaktadır. 3 adet konut bloğunda yer almakta olan daireler ise iki tip dairelerdir. Bu daire tipleri ise 2+1 tip ve 3+1 tip dairelerdir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 130 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir.

Malatya konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler brüt 130 metrekare, net ise 110 metrekaredir. Ayrıca projedeki 3+1 tip daireler ise brüt 160 metrekare, net ise 137 metrekare büyüklüğündedir. Projede inşaat çalışmalarına 2021 yılı Mayıs ayında başlanması planlanmaktadır. Ayrıca projenin 36 ay gibi bir süre içerisinde tamamlanması hedeflenmektedir.

Konut projesinde asansör, hidrofor, otopark, uydu sistemi, güvenlik gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca bunların dışında jeneratör, yangın merdiveni, kablo tv gibi özelliklerde mevcuttur. Dairelerde ise hilton lavabo, teras, çelik kapı, ahşap doğrama bulunmaktadır. Ayrıca bunların dışında görüntülü diafon, vestiyer, spot aydınlama gibi özelliklerde mevcuttur.

Rmz Yapı Beyzade Konakları 2 Malatya fiyatları ne kadar?

Rmz Yapı Beyzade Konakları 2 Tecde konut projesinde daire fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairenin bulunduğu kata, dairenin bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda daire fiyatları ise 410 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler 410 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Malatya konut projesinde yer alan brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 daireler ise 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ödeme planına bakıldığında ise ilk olarak yüzde 30 peşinat ödenmesi gerekmektedir. Kalan yüzde 70 oranındaki tutar ise 48 ay vade ile ödenebiliyor. Ayrıca 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile taksitlendirme yapılarak daire sahibi olmak mümkün olmaktadır.

Rmz Yapı Beyzade Konakları 2 Yeşilyurt projesinde açık otopark, spor alanları yer almaktadır. Ayrıca projede çocuk oyun alanı, süs havuzları, kamelyalar gibi alanlar da yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0422 212 99 44 ve 0555 104 44 44 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version