Kategoriler
Proje Haberleri

Rönesans Konutları Diyarbakır hemen teslim

Bulutbey İnşaat imzası ile Rönesans Konutları Diyarbakır projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Diyarbakır ilinin Kayapınar ilçesinde inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken alıcıların ilgisin çekiyor.

Proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Site anlayışı içerisinde alıcılarına sunulan projede dairelerin yanı sıra ticari konutlar da yer alıyor. Proje, bu şekilde bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde inşa edilmiş oluyor.

Sekiz bloktan meydana gelen proje bünyesinde 296 adet konut barındıracak şekilde tasarlandı. Rönesans Konutları Diyarbakır projesinde yer alan bloklar on üç katlı olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje Mezopotamya Mahallesi Sipan Caddesi 579. Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların daire tipleri ve konut büyüklükleri ne kadar?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Konutların tipleri tek bir tipten oluşsa da büyüklükleri değişiklik gösteriyor. Rönesans Konutları Diyarbakır projesinde bulunan konutların tümü 4+1 daire tipinde yaşama kazandırılmış durumda. Bahsi geçen 4+1 konutların büyüklükleri ise 196 metrekare ve 252 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları iki farklı seçenekten başlıyor. Bir daire tipinden oluşan konutların büyüklükleri iki farklı seçenekten meydana geldiği için fiyatları da değişiklik gösteriyor. Rönesans Konutları Diyarbakır projesinde yer alan 4+1 daire tipindeki 196 metrekare büyüklüğe sahip olan konutların fiyatları 350 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 4+1 daire tipindeki 252 metrekare büyüklüğe sahip konutların fiyatları ise 470 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen proje kapsamındaki daire ve ticari konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 532 728 08 87