Kategoriler
Proje Haberleri

Rosa Maltepe fiyat listesi

İstanbul iline bağlı bulunan Maltepe ilçesinde Rosa Maltepe projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gülpetek İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Modern mimarisi ile adından söz ettiren proje şu an inşaat aşamasında. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan proje toplamda iki konut bloğundan meydana geliyor.

Söz konusu olan proje donatıları ve konforlu yaşam alanları sayesinde aile yaşamına hitap edecek şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki bloklar on beş katlı olacak şekilde tasarlandı. Rosa Maltepe projesi bünyesinde 148 adet konut barındıracak şekilde alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Rosa Maltepe projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan meydana geliyor. Projedeki 2+1 daire tipindeki konutlar 86 metrekare ile 108 metrekare arasında değişiklik gösterecek büyüklüklere sahip olacak şekilde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 142 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Rosa Maltepe projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 370 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilmekte olan 3+1 daire tipindeki konutlar ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 9 635