Kategoriler
Proje Haberleri

Rosa Maltepe projesi fiyat bilgisi

İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Gülpetek İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rosa Maltepe konut projesi, toplam 148 adet daireden meydana geliyor. Proje, 4 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 adet konut bloğunun bulunduğu projede, binalar 15 katlı olarak planlandı. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri, 86 metrekare ila 108 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 142 metre olarak tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Rosa Maltepe konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 2+1 tipteki daireler 370 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilme imkanı mevcut.

Rosa Maltepe konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Türk hamamı, sauna, açık otopark, kapalı otopark, basketbol sahası, açık oyun alanı, kapalı oyun alanı ve güvenlik gibi bazı sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Projenin 3 bin 800 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, D-100 otoyolu ile Turgut Özal Bulvarı arasında yükseliyor. Projeden sahile 10 dakikada ulaşabilmek mümkün. Projeye yakın konumda üç adet de hastane yer alıyor.

Rosa Maltepe konut projesi, Altayçeşme mah. Sarıgül sok. Maltepe/ İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 9 635 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.