Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Rose Marine Butik konutları için ön talep aşaması başladı

Rose Marine Butik projesi, Gül İnşaat ve Çebi Yapı ortaklığıyla geliyor. İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde yükselmesi beklenen konutlar, şimdi ön talep aşamasında.

Rose Marine Butik proje özellikleri

İstanbul’un gelişime açık ilçesi Büyükçekmece’de hayat bulması planlanan konut projesi Rose Marine Butik, denize ve yeşile bakan konumuyla dikkat çekmektedir. Projede daire tipleri 2+1’den 5+2’ye dek uzanan seçeneklerle alıcılara sunulacak. Toplamda 142 daireden meydana gelen proje, 14 dükkânı da içinde barındırmaktadır. Proje, hedeflenen süre içerisinde Gül İnşaat ve Çebi Yapı ortaklığının izlerini taşıyacak. Denize sıfır konumlu olan konutlardan anahtar teslimi almak için alıcılara özel ödeme koşulları oluşturuluyor.

Projede sosyal donatı seçenekleri

Rose Marine Butik projesi, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu alanlarına sahiptir. Çocuk oyun alanlarının geliştirildiği yeni yaşam bölgesinde, fitness merkezi, yürüyüş parkuru ve kafe bulunmaktadır. Güvenlik personellerinin, yaşam sakinlerinin can ve mal güvenliğini korumaya devam ettiği site içi ve çevresinde kameralı güvenlik sistemlerinden fayda görülüyor. Sosyal ilişkileri koruyan konut projesi, araç park sorununa karşı kapalı otopark alanlarını devreye soktu. Bina içlerinde asansöre yer veren şirketler; proje tasarım sürecini konut içlerinde ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve balkon arasında değerlendirdi.

Projede daire fiyatları

Konut projesi, İstanbul’un Avrupa yakasında konumlandırıldı. Büyükçekmece ilçesinde tasarlanan yeni yaşam alanı, Fevzi Çakmak Caddesi’nde yer alacak. Gül İnşaat ve Çebi Yapı’nın iş birliği altında gerçekleştireceği projede daire seçenekleri, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 arasında değişim gösteriyor. Denize sıfır mesafesiyle yeni yaşam alanının aynı zamanda iyi bir gayrimenkul yatırım aracı olduğu unutulmamalı.

Projede yapı deneyimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterilmiştir. Toplamda 24 ay sürenin sonunda tamamlanması bekleyen Rose Marine Butik, kişiye özel ödeme seçenekleriyle aramızda. Minimum fiyat olarak belirlenen rakam 1 milyon 750 bin TL olurken, alıcıların seçeneklerine göre fiyatlarda yükselmeler görülebilir. Proje henüz ön talep aşamasını sürdürüyor. Anlaşmaya göre teslim tarihi Aralık 2022’yi bulacak.

Detaylı bilgi için:

İstanbul Avrupa/Büyükçekmece

Fevzi Çakmak Cad. 13 34535 Büyükçekmece/İstanbul

0212 876 29 00

[email protected]