Kategoriler
Proje Haberleri

Roseland Hekimköy Residence daireleri yüzde 50 peşinatla satışta

Akif Gültekin İnşaat firmasının hayata geçirdiği Roseland Hekimköy Residence projesi oldukça lüks dairelere sahiptir. Bu dairelerin oda sayısı 1 + 1’dir. Her bir dairenin brüt büyüklüğü 57 metrekare, net büyüklüğü 38 metrekare olmaktadır. Daire teslimleri ise 30 Ocak 2022 tarihinden itibaren başlayacaktır. Tek banyosu bulunan bu dairelerin jeneratör imkanı, üst düzey yalıtım özellikleri, fiber internet ve kablo TV altyapısı vardır. Ayrıca site alanı içerisinde güvenlik hizmeti, daima aktif kameralar, spor alanları, çocuk oyun alanları ve otopark mevcut olmaktadır. Kapıcı hizmeti ise site konforunu artıran bir başka özelliktir.

Seyhan Barajı ve ormanlık bölge manzarasına sahip olan bu dairelerin yapı özellikleri de oldukça gelişmiştir. Her dairede kaliteli seramik, laminant ve parke zeminler bulunur. Deprem riskinin çok düşük olduğu bir bölgede yükselen konutların çelik dış kapısı ve yalıtımlı duvarları çok sağlamdır. Ayrıca Roseland Hekimköy Residence dairelerinin pek çok kat ve cephe alternatifi de bulunmaktadır.

Akif Gültekin İnşaat’ın bu projesi nerede hayata geçmektedir?

Adana’nın 181 bin nüfuslu Sarıçam ilçesi, bu konutların yükseldiği yer olmaktadır. Proje alanı ilçenin Çarkıpare Mahallesi’ndeki Hekimköy Bulvarı üzerindedir. Hatta konutların ismi de bu konum ile alakalı olarak Hekimköy Residence olarak belirlenmiştir.

Aynı lokasyona yakın olarak Hasgül Panorama, Zirve Park Life ve Tümer Nirvana konutlarından da söz edilebilir. Bununla birlikte, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Balcalı Hastanesi de konutlara yakındır. Ayrıca Sakıp Sabancı Kent Ormanı, Mehmetçik Ormanı ve Yılmaz Ergün Hatıra Ormanı gibi pek çok yeşil alan ise proje alanıyla neredeyse bitişiktir.

Roseland Hekimköy Residence satılık daire fiyatları ne kadardır?

Orman ve baraj manzaralı bu konutların değeri 270.000 TL’den başlar. Roseland Hekimköy Residence Sarıçam satılık daire seçenekleri hakkında bilgi için arayınız: 0530 475 70 10

En doğru ve güncel proje haberlerini takip etmek için buraya tıklayınız..