Kategoriler
Proje Haberleri

Rota Aydınoğlu fiyat listesi

İstanbul iline bağlı bulunan Maltepe ilçesinde Rota Aydınoğlu projesi hayata geçiriliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje isminden de anlaşılacağı gibi Aydınoğlu Yapı & İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutlar modern mimarisi ile göz alıyor.

Bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran Rota Aydınoğlu projesi sekiz katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 439 adet konuta yer verecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Rota Aydınoğlu projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 daire tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 65 metrekare ile 285 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan konutların fiyatları daire tipleri ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirlmiş durumda. Rota Aydınoğlu projesinde yer alan 1+1 daire tipindeki konutların fiyatları 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış. Projede yer alan 3+1 konut tipindeki daireler ise 540 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projede yer alan 3+2 konutların fiyatlarına bakacak olursak, söz konusu konutlar 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 4+2 konut tipindeki dairelerin fiyatları da aynı şekilde 680 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Rota Aydınoğlu projesinde yer alan konutlar Girne Mahallesi, Girne Caddesi No:94’te konumlandırılmış durumda.

Söz konusu olan projede yer alan konutların alıcı ve yatırımcılarına 2020 yılı içerisinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: