Kategoriler
Proje Haberleri

Rota Aydınoğlu fiyat

İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde Rota Aydınoğlu projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Aydınoğlu Yapı & İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan proje bünyesinde barındırdığı konutları ile de dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer verecek şekilde planlanmış durumda.

Böylece projede yer alan konut ve ticari konut potansiyeli sayesinde bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacının da karşılanması hedefleniyor. Rota Aydınoğlu projesi sekiz katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 439 adet konuta yer verecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar beş farklı konut tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Rota Aydınoğlu projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanı sıra 3+2 ve 4+2 konut tiplerinde de yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise yedi farklı plandan meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Projedeki konutların büyüklükleri ise 65 metrekare ile 285 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların ücretleri ne kadar?

Proje kapsamında yaşama kazandırılmakta olan konutların ücretleri daire tipleri ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Rota Aydınoğlu projesinde bulunan 1+1 konutlar 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 2+1 konutlar ise 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutlar ise 540 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projede bulunan 3+2 konutların fiyatlarına gelecek olursak konutlar 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla ücretlendirilmiş durumda. Projede yer alan 4+2 konutlar da aynı şekilde 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.