Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Rota Aydınoğlu Maltepe projesinde 48 ay boyunca sıfır faiz

Şehrin merkezî konumunda yükselen Rota Aydınoğlu Maltepe projesindeki dairelerin fiyatı, 265 bin liradan başlıyor. Öte yandan kapalı otoparka sahip olan projedeki satın alımlarda 48 ay boyunca vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca, bankadan kredi çekmek yerine, firma bünyesindeki senetle ödeme yöntemine gidiliyor.

Merkezî bir konuma sahip olan projedeki dairelerin teslimi, hemen yapılıyor.

Projedeki konut büyüklükleri

Maltepe ilçesinde yer alan Rota Aydınoğlu Maltepe projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 65.81 metrekare ile brüt 77.46 metrekare büyüklükleri arasında değişiyor. Ayrıca, projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 114 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.

Projedeki iki salonlu daire özellikleri

Aydınoğlu Yapı ile Lens Yapı tarafından inşa edilen Rota Aydınoğlu Maltepe projesindeki iki salona sahip daire tiplerinde, diğer tiplerden farklı olarak birer adet teras alanı bulunuyor. Evlerdeki teras alanı ise 11.39 metrekare büyüklüğü ile 18.7 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor.

Kadıköy’ün Bostancı semtine komşu olan projedeki iki odaya ve iki salona sahip olan daireler brüt 256 metrekare büyüklüğünde, üç odaya ve iki salona sahip olan daireler brüt 229.2 metrekare büyüklüğü ile brüt 285.92 metrekare büyüklüğü arasında, dört odaya ve iki salona sahip dairelerse brüt 272.67 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe projesindeki sosyal donatıları

Sağlık kurumlarını, alışveriş merkezlerini; anaokulu, lise, kolej ve üniversite gibi eğitim kurumlarını çevresine alan proje, Maltepe’nin sahiline iki dakikalık mesafede bulunuyor. Başıbüyük Ormanı’na komşu olan projede kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, bilardo masaları, masa tenisi ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Büyükbakkalköy Yolu’na komşu olan proje, D100’e çok yakın bir konumda yer alıyor.

Projenin satış ofisine nasıl ulaşılabilir?

Rota Aydınoğlu Maltepe Satış Ofisi: Girne Mahallesi, Girne Caddesi, No:94, Maltepe/İstanbul

Telefon numarası: 444 63 48