Kategoriler
Proje Haberleri

Rota Aydınoğlu Maltepe’de 48 ay taksitle ödeme

İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Aydınoğlu İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rota Aydınoğlu Maltepe konut projesi, toplam 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

439 daireden meydana gelen projede, toplam 6 konut bloğu bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 3+2 tipte ve 4+2 tipte daire seçenekleri mevcut. Projede ayrıca dubleks konut tipleri de var.

Projedeki 1+1 tipteki daireler 54 metrekare ila 82 metrekare, 2+1 tipteki daireler 82 ila 134 metrekare, projedeki 3+1’ler 130 metrekare ila 162 metrekare arasında büyüklüklere sahip.

Yüzde 40’ı satılan konut projesinin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 265 bin TL’den başlıyor. Projede firma bünyesinde 48 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, masa tenisi ve bilardo gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Başıbüyük Ormanı’nın yanında yükseliyor. Proje; Maltepe Devlet Hastanesi, İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Hilltown AVM, Marmara Park AVM ve IKEA’ya kolay ulaşılabilir bir noktada bulunuyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe konut projesi, Girne Mah. Girne Cad. No: 94 Maltepe/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 444 63 48