Kategoriler
Proje Haberleri

Rota Aydınoğlu Maltepe’de sıfır faizle ödeme

İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Aydınoğlu İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rota Aydınoğlu Maltepe konut projesi, toplam 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Proje, 6 blokta 439 daireden meydana geliyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+2 tipte konutlar var. Projedeki 1+1’ler 54 metrekare ila 82 metrekare arasında, 2+1’ler 82 metrekare ila 134 metrekare arasında ve 3+1’ler ise 130 metrekare ila 162 metrekare arasında büyüklüklere sahip. Projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.

Projenin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe konut projesi fiyat listesi

Projedeki 1+1’ler 265 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 540 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+2’ler ise 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede 0 faiz oranıyla 48 ay vade yapabilmek mümkün.

Rota Aydınoğlu Maltepe konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, masa tenisi ve bilardo gibi sosyal donatı özellikleri mevcut.

Asansörlü proje, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısınma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Başıbüyük ormanına yakın noktada yükseliyor. E-5’e 1, sahile ise 10 dakika uzaklıktaki proje; Maltepe Devlet Hastanesi, İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Hilltown AVM, Marmara Park AVM ve IKEA’ya kolay ulaşılabilir bir yerde.

Rota Aydınoğlu Maltepe projesi, Girne Mah. Girne Cad. No: 94 Maltepe/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 444 63 48 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.