Kategoriler
Proje Haberleri

Rotana İstanbul fiyat bilgisi

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Önkollar Avaji inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rotana İstanbul konut projesi, toplam 3 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 bloktan meydana gelen projede, 112 adet daire ve 11 adet de ticari ünite yer alıyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 4+2 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projede ayrıca dubleks konutlar da mevcut. Konut projesindeki 2+1 ve 3+1 daireler brüt 119,59 metrekare, 4+1 dubleksler brüt 177,35 metrekare, 4+2 loftlar ise brüt 201,64 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Rotana İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede peşin alımlarda yüzde 25 indirimden faydalanılıyor. Yüzde 50 peşinat verip kalanı için 60 ay vade farksız taksit yapabilmek de mümkün.

Rotana İstanbul konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede güvenlik, kapalı otopark, cam tavanlı yüzme havuzu, çocuk parkı ve kafeterya gibi birçok sosyal donatı alanı var.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Jeneratörlü konut projesinin yüzde 55’i yeşil alanlara ayrıldı.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Deniz manzaralı konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yükseliyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na çok yakın noktada. Konut projesi, E-5 karayoluna ve Soğanlık metro istasyonuna da sadece birkaç dakikalık mesafede.

Rotana İstanbul konut projesi, Cevizli Mah. Çanakkale Cad. Özmen Sok. No: 10 Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 444 91 52 numaralı telefondan ulaşılıyor.