Kategoriler
Proje Haberleri

Rotana İstanbul’da fiyat bilgileri

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Kartal ilçesinde, Önkollar Avaji inşaat şirketi tarafından hayata geçirilen Rotana İstanbul konut projesi, toplam 3 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

2 bloktan oluşan projede, toplam 112 adet daire ve 11 adet de ticari ünite mevcut durumda bulunuyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 4+2 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede ayrıca dubleks konutlar da mevcut durumda. Konut projesindeki 2+1 ve 3+1 daireler brüt 119,59 metrekare, 4+1 dubleksler brüt 177,35 metrekare, 4+2 loftlar ise brüt 201,64 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlanarak alıcıya sunuldu.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Rotana İstanbul konut projesi ödeme planları

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlardan alıcıya sunuluyor.

Projede peşin alımlarda yüzde 25 indirimden yararlanabilmek mümkün. Yüzde 50 peşinat verip kalanı için 60 ay vade farksız taksit yapabilme olanağı da var.

Rotana İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Projede güvenlik, kapalı otopark, cam tavanlı yüzme havuzu, çocuk parkı ve kafeterya gibi bazı sosyal donatılar var.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Jeneratörlü olan konut projesinin yüzde 55’i yeşil alanlara ayrıldı.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesinin konumu hakkında bilgiler

Deniz manzaralı olan konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na çok yakın noktada bulunuyor. Konut projesi, E-5 karayoluna ve Soğanlık metro istasyonuna da sadece birkaç dakikalık uzaklıkta inşa ediliyor.

Rotana İstanbul konut projesi, Cevizli Mah. Çanakkale Cad. Özmen Sok. No: 10 Kartal/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Telefon: 444 91 52