Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Roya Nova projesinde 120 ay vade seçeneği sunuluyor

Roya Yapı tarafından yüklenilen ve 32 katlı tek bloktan oluşan Roya Nova projesinde 255 adet daire yer alıyor. Toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesinde olan projede 255 adet daire bulunuyor.

Konutların rengi, yatak odası, salonu ve kapıları kişiye özel olarak tasarlanıyor. Bunların yanı sıra dolap ve raflar da özel olarak tasarlanıyor. Blokun 15’inci katından itibaren yer alan dairelere adalar manzarası eşlik ediyor.

Bekleme salonunun bulunduğu projede kütüphane ve toplantı salonları da yer alıyor. İstanbul’un karşı yakasına da kolay ulaşılabilecek konumda bulunan proje, 3 dönümlük arsa alanı üzerinde bulunuyor. Projenin teslimlerine önümüzdeki aralık ayında başlanması planlanıyor.

Roya Nova projesinde sosyal donatılar

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan proje üç toplantı salonu bulunuyor. Pilates etkinliklerinin de düzenlendiği projede çeşitli konular hakkında  grup dersleri de verilebiliyor. Projede spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu ve karaoke odası bulunuyor.

Projede; kafe, açık hava sineması, kulvarlı havuz, barbekü alanı ve bunların yanında deniz manzaralı teras  da yer alıyor.

Projedeki daire tiplerinin büyüklükleri

Roya Nova projesindeki 1+0 bir adet daire tipi bulunuyor. Bu dairelerin net büyüklüğü 27.08 metrekare değerinde. Bir odalı ve bir salonlu daire tiplerinin net büyüklüğü 43 metrekare civarında değişiyor.

Finans Şehir’in yakınında inşa edilen projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri net 65.49 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.

Roya Nova projesinde daire fiyatları

Ataşehir ilçesine de kolay ulaşım olanağı sunan projedeki 1+0 daire tipleri 460 bin liradan başlıyor. Bir odalı ve bir salonlu daire tiplerinin fiyatıysa 580 bin liradan, iki odalı ve bir salonlu daire tipleriyse 960 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projenin satış ofisi nerede?

Roya Nova adres: Çamlık Mahallesi, Sevin Sokak,  No:2-14 Ümraniye/İstanbul

Telefon: 0 216 416 76 92