Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Royal Blue Montenegro tanıtıldı

Apı Group tarafından Karadağ(Montenegro)’nun Tivat-Kotor bölgesinde hayata geçirilen Royal Blue Montenegro projesinin lansmanı gerçekleştirildi.

Yurt dışına yaptığı projeler ile adından söz ettiren Apı Group yeni projesi olan Royal Blue Montenegro projesini düzenlenen basın lansmanı ile tanıtıldı.

Royal Blue Montenegro projesinde stüdyo, bir ve iki oda seçenekleriyle birlikte, sınırlı sayıda 3 odalı exclusive penthouse daireler yer alıyor. Projede toplam toplamda 92 adet daire yer almaktadır.

Royal Blue Montenegro projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 46 bin 500 Euro’dan başlıyor. Projede ön ödeme ve 30 aya kadar varan vade seçenekleri ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Royal Blue Montenegro projesinde güvenlik, her daire için kapalı garaj, resepsiyon, house-keeping hizmeti, yüzme havuzu, havuz bar, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, sauna, basketbol sahası gibi alanlar yer alıyor.

Royal Blue Montenegro, Budva’ya 20 dakika, Porto Montenegro’ya 5 dakika, Dubrovnik’e 1 saat, Kotor’a 8 dakika ve Tivat Havalimanı’na ise 5 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 0212 343 8274
WhatsApp: 0530 694 47 58