Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Royal Country ile Körfez manzarasının tadını çıkarın!

Royal Country konutları İzmit’te Körfez manzarası ile yeni bir yaşamın kapısını aralıyor. Torunoğlu A.Ş imzasının taşındığı proje yatırıma müsait konumuyla dikkat çekerken, konut projesi Tınaztepe Yuvacık’ta hayat buldu. Yüzde 75 yeşilden oluşan site içerisi konfor ve rahatlığı bir araya getiriyor.

Royal Country proje özellikleri

İzmit Körfez manzarasını kuşanan konutlar yüzde 75 yeşillikle tamamlanmıştır. Az katlı mimarisi ile dikkat çeken proje, yatırıma uygun konumu sayesinde satışlarda öne çıkacak. Toplamda 102 dairenin içerisinde 3+1 bahçe dubleks, 4+1 bahçe dubleks seçenekleri de bulunuyor. Ancak arzuya göre alıcılar 2+1 ve 3+1 normal daire seçeneklerini de kullanabilir.

Yaşam durumuna göre 3+1 çatı dubleksinin tercihlerde başlıca roller üstleneceği söylenirken, sosyal donatıları sayesinde Royal Country bölgesinin bir numarası olmaya hazırlanıyor. Boyut bakımından 2+1 dairelerin 151 metrekareden başladığı bilgisine karşın, 3+1 daireler 150 ila 151 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 çatı dubleksiyle çok konuşulması beklenen projede boyutlar 165 ila 176 metrekare arasında sınırlandırıldı. 4+1 seçeneklerinde ise bu boyut 215 metreye kadar genişletilmiştir.

Projede sosyal donatılar

Royal Country açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları ile birçok avantajı beraberinde getirdi. Küçükten büyüğe her kesimden insanın düşünüldüğü projede sağlıklı yaşam fırsatları sağlanıyor. Fitness merkezi ve yürüyüş parkuru hem sağlıkta hem de sosyal etkinliklerde ortak buluşma alanlarını oluşturacak. Güvenlik personeli ile çevrenin dikkatle korunduğu bildirilirken, kameralı güvenlik sistemi 7/24 alan içini ve dışını tarıyor.

Kapalı otopark ile araç sahiplerinin endişeden uzak bir yaşama sahip olacağı konutlarda bahçeler kamelyalarla donatıldı. Bina içinde hasta veya sağlıklı bireyler demeden asansöre yer verilirken, konut içlerinde ısınma kombiyle tamamlanıyor. Pandemi sürecinde değişen emlak anlayışına karşı binalarda bulunan geniş balkonlar ise manzaranın tadını doyasıya yaşamanız için var.

Projede ulaşım imkanları

Royal Country projesi İzmit merkez ile arasını 10 dakikaya indirgemiştir. Alışveriş merkezlerine olan mesafesi 7 ila 12 dakika arasında değişirken, Osmangazi Köprüsü ve İzmir Otobanına yalnızca 25 dakikadadır. Sıklıkla uçak kullananlar için ise Sabiha Gökçen Havalimanı seçeneği bulunuyor. Buradaki zaman dilimi 45 dakika kadar uzamaktadır.

Projede daire fiyatları

Royal Country konutlarından daire sahibi olmak isteyenler minimum 480 bin TL’yi gözden çıkarmak durumunda. 2+1 dairelerin 480 bin TL’den başladığı projede 3+1 dairelerin fiyatı 700 bin TL’ye uzanmıştır. Teslim tarihinin Mart 2022 olduğu projeden detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler; 444 79 72 hatlı numarayı arayabilir veya [email protected] adresi ile mail aracılığıyla irtibat kurabilirler.