Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Country Kocaeli lüks daireler sahiplerini bekliyor

Royal Country Kocaeli sitesindeki lüks daireler, Torunoğlu A.Ş güvencesiyle satışa çıkarıldı. İzmit körfezi manzaralı konut projesinde daireler Tınaztepe Yuvacık mevkiinde yer alması sebebiyle yatırıma müsait olarak değerlendiriliyor. İnşaat firmasının en yeni projesinde toplam 6 blok ve 102 daire mevcut. Projede ödeme seçenekleri neler? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Projenin sahip olduğu sosyal olanaklar hakkında detaylı bilgi mevcut mu?

Royal Country Kocaeli daire seçenekleri

102 daireden oluşan projede farklı metrekarelere sahip 3+1, 4+1 bahçe dubleksler, 2+1 ve normal 3+1 daireler mevcut. Ayrıca proje kapsamında 3+1 çatı dubleksler de satışta. Geniş yeşil alan içerisine konumlu projede daireler giyinme odası ve görüntülü diafon sistemine sahip. Ayrıca intercom sistemi ve ısıcam uygulamalarıyla ön plana çıkan daireler, spot aydınlatmalar aracılığıyla da estetik bir görünüm elde etmiş durumda.

Royal Country Kocaeli sosyal olanakları

Royal Country Yuvacık projesinin yüzde yetmiş beş oranında peyzajı yeşil alandan oluşuyor. Yüzme havuzu ve fitness salonu imkanlarına sahip projede yürüyüş yolları da var. Çocuk oyun alanları içermesiyle her yaşa hitap eden projede konforunuz için size özel ayrılmış kapalı otopark da mevcut. İzmit merkeze yürüme mesafesindeki proje, alışveriş merkezlerine yedi, Osmangazi Köprüsü’ne ve İzmir otobanına ise 25 dakika mesafede konumlu. Ayrıca proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise kırk beş dakikalık bir mesafede yer alıyor. Güvenlik ve kapıcı hizmetlerinin yanı kamera sistemine de sahip projede güvenliğiniz en üst düzeyde tutulmak isteniyor. Ayrıca ısı ve ses yalıtımı özellikleriyle proje size sakin bir yaşam vaat ediyor. Proje ayrıca hastane ve semt pazarı gibi önemli merkezlere de yakın konumda yer alıyor.

Projede daire fiyatları neler?

Konut projesinde daire fiyatları, dairenin tipine be büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 660 bin TL’den başlamaktadır.

Royal Country Yuvacık projesindeki 110 metrekarelik 2+1 tip dairelerin fiyatları 660 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca projede yer alan brüt 151 metrekarelik 3+1 tip daireler 790 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Konut projesindeki brüt 180 metrekare 3+1 tip daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bunun yanında brüt 215 metrekarelik 4+1 daireler ise 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut kredisi kullanmaya uygun projede daireler takas yoluyla da değişime açık durumdadır. Projedeki daireler, inşaat firmasından ayrıcalıklı fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle satışta. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 79 72 numaralı telefon ile irtibata geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version