Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Garden Kartal’da banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Royal Group imzasıyla hayata geçirilen Royal Garden Kartal konut projesi, toplam 13 bin 346 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede toplam 374 adet daire mevcut durumda bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri var. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 79 metrekare ila 89 metrekare arasında, 2+1 tipteki daireler 102 metrekare ila 185 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler 175 metrekare ve 4+1 tipteki daireler ise 268 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

26 farklı tipte dairenin yer aldığı konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Royal Garden Kartal konut projesi fiyat listesi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 511 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 682 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler 1 milyon TL’den, 4+1 tipteki daireler 2 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün.

Royal Garden Kartal konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açılır-kapanır yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness merkezi, çocuklara özel yüzme havuzu ve oyun alanı gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut. Projede yürüyüş parkuru ve kafe de var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Projede asansör de mevcut durumda. Konut projesi, aile yaşamına da uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. Karlıktepe bölgesindeki konut projesinden hem Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne hem de Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Anadolu Adliyesi’ne kolaylıkla ulaşabilmek mümkün.

Royal Garden Kartal konut projesi; Karlıktepe Mahallesi, Gürsel Caddesi, Barut Sokak, No: 4, Kartal, İstanbul adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 5 795 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.