Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Garden Yakacık krediye uygun satışlar başladı

Royal Garden Yakacık lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Kartal’da bulunan proje Art Royal Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar farklı tiplerde daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar farklı tiplerde daireler bulunmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklüğü 115 metrekare ile 324 metrekare arasında değişmektedir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 154 metrekare ile 177 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip projede bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dört mevsim kullanılabilen kapalı yüzme havuzu, kadın ve erkeklere özel SPA Üniteleri, Türk hamamı, sauna ve buhar odaları bulunmaktadır.

Dairelerde Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Gömme dolap, kiler, klima, ankastre mutfak, mutfak doğalgazı, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. ADSL, yangın alarmı, fiber internet, intercom sistemi ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve park bulunmaktadır.

Royal Garden Yakacık konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Yakacık Çarşı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Bunun yanı sıra Prens Adaları ve orman manzarasıyla mavi ve yeşilin eşsiz buluşması sizleri bekliyor. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca havaalanı, Avrasya Tüneli ve Boğaz Köprüleri yakın konumda yer almaktadır. Deniz otobüsü, dolmuş, marmaray, metro, metrobüs, minibüs, otobüs ve tramvay gibi birçok toplu taşıma aracı kullanabilirsiniz.

Royal Garden Yakacık fiyatları ne kadardır?

Royal Garden Yakacık projesinde fiyatlar konut tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 154 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı1.400.000 TL ile 1.650.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 177 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede kredi imkanı ve vade seçenekleri mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (850) 532 55 55 veya 0 (541) 667 72 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version