Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Prestige Bağlıca satışları devam ediyor

Royal Prestige Bağlıca Evleri sizlere geniş ve ferah evler sunmaktadır. Emlak tipi olarak bu evler satılık villa olarak geçmektedir. Aynı zamanda binanın alanı metrekare brüt olarak 350, metrekare net olarak 280 alan kapladığı belirtilmiştir. Konforlu odaları ve geniş alanları ile ilgi çeken bir proje haline gelmiştir. Ayrıca site içerisinde bulunan bu saireler sizlere çeşitli kullanım alanlarını sunmaktadır. Aidatın verilmediği daireler sizlerin ihtiyaçları kapsamında dizayn edilmiştir.

Projenin iç ve dış alanı hakkında

5+1 olan bu ev geniş alana ve odalara sahiptir. 2 tane banyosu bulunan bu evlerin geniş kullanım alanının yanı sıra ön bahçesi ve arka bahçesi bulunmaktadır. 4 oda, 1 salon 1 mutfak, 1 sinema odasının bulunduğu bu daireler sizleri memnun edecek tarzda tasarlanmıştır. 200 metrekare olan bu bahçeler sizlere geniş bir doğal alan sunmaktadır. Site içerisinde detaylı bir inceleme yaparak bu evler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Şık ve estetik görünümünün yanı sıra modernliğin ön palana çıkması için birkaç dokunuş proje kapsamında gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda balkonu olan bu evin 2 katlı olduğunu da görmekteyiz. Sizler kendi tasarımın ile bahçeleri dekore edebilir, aynı şekilde evin iç yapısını da elden geçirebilirsiniz.

Royal Prestige Bağlıca  fiyatları ne kadar?

235 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 2 milyon 050 bin TL’den başlamaktadır. Brüt 350 metrekarelik 5+1 olan villaların fiyatları ise 3 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygundur.

Royal Prestige Bağlıca nerede yer alıyor?

Bu proje kapsamında genel olarak evlerin tasarımı alıcı tarafından gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda bu ilgi çeken dairelerin bulunduğu evler Ankara Etimesgut’ta bulunmaktadır. Ayrıca merkeze oldukça yakın olan bu evin etrafında yürüme mesafesi olan yerler bulunmaktadır. Genel olarak bu yerler okul, hastane, eczane, market, park gibi yerlerdir. Ayrıca ulaşım olanağı içinde konumu oldukça uygundur. İstediğiniz toplu taşıma aracın durağı sizlere yürüme mesafesinde sunulmaktadır.

Bu proje kapsamında çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Sizlerde detaylı bir inceleme ile satılık villayı gözden geçirebilir seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz.

Bu proje ile ilgili daha fazla bilgi için 0 (543) 697 35 37 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…