Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Suite Gaziantep projesi büyük daireleriyle dikkat çekiyor

Royal Suite Gaziantep konutları Sevinçler İnşaat A.Ş tarafından yükseltilmektedir.  Bu proje, Gaziantep’in en prestijli konut projelerinden birisidir. Piyasaya sunulmuş olan daireler ise brüt 337 m2 – net 262 m2 büyüklüğündedir. Ayrıca dairelerin oda sayıları 5 + 1’dir ve her konutta 4 banyo bulunur. Site içinde güvenlik ve kamera hizmetlerinin yer alması ile birlikte dairelerin hırsız alarmına sahip olması önemli bir detaydır. Dolayısıyla konutlar son derece güvenlidir.

Bununla birlikte akıllı ev sistemi, jeneratör altyapısı, internet altyapısı ve yangın alarmı da diğer detaylardan bazılarıdır. Ayrıca bu büyük dairelerin geniş kiler odası, çamaşır odası, giyinme odası ve ebeveyn banyosu da mevcuttur. 2 blok ve 48 dairenin bulunduğu site alanında ise geniş yüzme havuzu, süs havuzu, tam donanımlı spor salonu, çocuk oyun parkı, kamelyalar ve banklar yer almaktadır.

Royal Suite konutları nerededir?

Yeşil peyzaj alanlarına sahip olan site, Şehitkamil ilçesinin Güvenevler Mahallesi’nde kurulmuştur. Daireler, en lüks konut projelerinin hayata geçtiği bu nezih bölgedeki 29078. Cadde üzerindedir. Ayrıca yakın çevrede Gaziantep – Osmaniye Yolu, Hacı Ali Kömürcü Parkı, Hasan Gücük Parkı, Mehmet Nurettin – Horoz Lojistik Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Özel Bilfen Okulları ve Celile – Refik Danış Aile Sağlığı Merkezi vardır. Ayrıca şehrin en büyük piknik alanı olan Dülük Baba Milli Parkı 10 – 15 dakikalık mesafededir. Şehir merkezine ulaşım ise oldukça kolaydır.

Royal Suite Gaziantep satılık daire fiyatları ne kadardır?

Royal Suite Şehitkamil ilçesinde yükselen en pahalı konutlardan bir tanesidir. Ayrıca bu konut seçeneklerinin hiçbiri kredili alıma uygun olmamaktadır. Merak edilmekte olan Royal Suite Gaziantep satılık daire fiyatları ise 3 milyon 250 bin TL’den başlar.

Daha detaylı bilgi almak isteyenler için irtibat numarası: 0 532 224 54 47

Bununla birlikte, Gaziantep’in en iyi konut projelerinden birkaç tanesi şöyledir:

Dev City 3 Konutları 

Öncel Towers

Modern City Gaziantep

İconova Gaziantep  

RY Plaza Gaziantep 

NPK Konutları 

Ayrıca daha pek çok yeni konut projesi mevcuttur. Bu proje haberlerini incelemek istiyorsanız TIKLAYINIZ