Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Vega Konutları Nazilli satışları devam ediyor

Royal Vega Konutları Nazilli projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ege Royal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 8.000 metrekarelik bir alan üzerinde, 9 katlı 2 bloktan oluşan 91 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.000 metrekarelik bir alan üzerinde, 9 katlı 2 bloktan oluşan 91 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 3 artı 1 daireler 2 tipten oluşmakta olup brüt 140 ve 160 metrekare arasında değişmektedir. Proje, Türk standartlarına ve son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca arazinin yeraltı zemin haritası çıkartılıp temel sistemi oluşturulmuştur. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca renkli görüntülü interkom sistemi kurulmaktadır. Daireler, blok girişi kapısı ile sesli ve görüntülü iletişim kurabilmektedir. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor salonu, çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve toplantı odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yeşil alanlar ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Dairelerde yerden ısıtma veya panel radyatörler kullanılmaktadır. Salon ve ebeveyn yatak odalarına split klima tesisatı çekilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. İç kapılar laminat kaplamalı çizilmeyen kapı ve pervazlar kullanılmaktadır. Mutfaklarda birinci sınıf mutfak tasarımıyla Gloss-Max kapak ve MDF gövde sistemi bulunmaktadır. Ayrıca Çimstone mutfak tezgahı yer almaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve temper camlı duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Her daireye ait kendi koridorunda kileri bulunmaktadır.

Royal Vega Konutları Nazilli konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Nazilli İlçesi Yeşil Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Royal Vega Konutları Nazilli fiyatları ne kadardır?

Royal Vega Konutları Nazilli projesinde kısa vade ödeme avantajları ile firma tarafından taksit imkanı bulunmaktadır. Ayrıca gayrimenkuller ile araç ve arsa takası yapılabilmektedir. Brüt 150 ile 160 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 849 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 312 41 91 veya 0 (534) 425 83 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…